ინგრედიენტები :
300 გრ.ორცხობილა ” პეჩენია “
200 გრ.ხაჭო
200 გრ.კარაქი
200 გრ.მარწყვი
100 გრ.ქოქოსის ფანტელები
50 გრ.შაქარი
მომზადების წესები :
კარაქი დავარბილოთ ოთახის ტემპერატურამდე.
ხაჭო გავატაროთ საცერში ან დავაბლენდეროთ.
დავფშვნათ ორცხობილა,ჯერ შევურიოთ კარაქი,დავაბლენდეროთ ,შემდეგ დავუმატოთ ხაჭო და შაქარი.მოვზილოთ ელასტიური ცომი.
მარწყვი გავრეცხოთ,გავასუფთავოთ.დიდი ზომის მარწყვები ორ ნაწილად გავყოთ.
ცომისგან დავამზადოთ ბურთულები,თითოეულ ბურთულაში მოვათავსოთ მარწყვი და ქოქოსის ფანტელებში ამოვსვაროთ.
დესერტი ერთი საათი შევინახოთ მაცივარში.
0