ინგრდიენტები :
160 გრ. მარწყვი ან მაყვალი
3 კვერცხი
36% ნაღები 250 მლ
200 გრ.შაქარი
მომზადების წესები :
მარწყვი ან მაყვალი დავაბლენდეროთ.
კვერცხის გული შევურიოთ ნაღებს, დავდგათ ცეცხლზე,განუწყვეტლივ ვურიოთ კოვზით და მივიყვანოთ ადუღებამდე. როგორც კი პირველივე ბუშტუკები გაჩნდება, ცეცხლიდან გადმოვდგათ,რომ კვერცხი არ აგვეჭრას და ნაყინის გემო არ გაგვიფუჭოს. ადუღებამდე მიყვანილი ნაღები ოდნავ გავაციოთ.
ცალკე ამოვიყვანოთ კვერცხის ცილა შაქართან ერთად,შევურიოთ ნაღები და ხილის პიურე საყინულეში მოვათავსოთ 1-1,5 საათი.
0