biskvit-s-klubnikoj-600x400
5/5

ბისკვიტი მარწყვით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

მე მიყვარს  ბისკვიტის  ნამცხვრები,რადგანაც  მათი  მომზადება ძალიან მარტივია და ამავე დროს  აქვთ საოცარი გემო. როდესაც კენკრის სეზონი იწყება, მე ყოველთვის ვამზადებ ბისკვიტს სხვადასხვა დანამატებით. დღეს მე გთავაზობთ მარწყვის ბისკვიტის რეცეპტს. 

ინგრედიენტები :

4 კვერცხი

250 გრ.ფქვილი

1 ს.კოვზი არაჟანი

200 გრ.შაქარი

1 ჩ.კოვზი სოდა

ვანილი.მწიკვი მარილი

200 გრ.მარწყვი

შაქრის პუდრა-ზემოდან მოსაყრელად

მომზადების წესები :

მარწყვი გავრეცხოთ,გავასუფთაოდ და დავწრიტოთ.

კვერცხის  ცილა ავთქვიფოთ შევათქვიფოთ ჯერ შაქარი,ვანილი , მარილი და შემდეგ ბეზეში ცალობით ავთქვიფოთ კვერცხის გულები.

მიღებულ მასას შევურიოთ არაჟანი ,მასში გახსნილი გვაქვს სოდა.

ნიჩბის დახმარებით ფქვილი შევურიოთ.

ფორმის ძირზე ჩავაფინოთ ცხიმწასმული ქაღალდი,გვერდებზეც მოვუსვათ ცხიმი,ჩავასხათ ცომი,ჩავაწყოთ  მარწყვები და 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში გამოვაცხოთ 35 წუთი.

მარწყვის ბისკვიტს მოვაყაროთ პუდრა და გავაფორმოთ მარწყვით

 

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here