ინგრედიენტები :
300 გრ.დაკონსერვირებული თინუსი( ტუნეცი)
10 ცალი ახალი კარტოფილი
20 ცალი კაპერსი
4 ცალი ანჩოუსი
250 გრ.მწვანე ლობიო
4 კვერცხი
50 გრ.კურკაგამოცლილი ზეთისხილი
150 გრ.პამიდორი ჩერი
სალათის ფურცლები
3 ს.კოვზი ზეითუნის ზეთი
2 ჩ.კოვზი მდოგვი
1 ს კოვზი ლიმონი
2 კბილი ნიორი
ზღვის მარილი,წიწაკა გემოვნებით
მომზადების წესები :
კაპერსი დავნაყოთ , შევურიოთ მდოგვში და სანაყი ქვის გამოყენებით მასში ავსრისოთ ანჩოუსი. სანაყში ჩავდოთ ორი კბილი ნიორი, მოვაყაროთ მარილი, ჩავასხათ ერთი სუფრის კოვზი ძმარი, ერთი სუფრის კოვზი ზეთი , ქვის დახმარებით კარგად შევურიოთ და ბოლოს დავუმატოთ დაჭრილი ოხრახურში. მივიღებთ სქელ სოუსს.
ახალი კარტოფილი, მწვანე ლობიო მოვხარშოთ ,მოვასხათ ზეითუნის ზეთი, მოვაყაროთ მარილი და შავი დაფქული წიწაკა.
პამიდორი ჩერი გავჭრათ შუაზე.
კვერცხი მოვხარშოთ თოხლოდ და გავჭრათ შუაზე.
ავაწყოთ სალათი. თეფშზე მოვასხათ სოუსი, დავაწყოთ სალათის ფურცლები , ახალი კარტოფილი, პარკი ლობიო,დაკონსერვებული თინ უსი,პომიდორი ჩერი,მოვაყაროთ ზეთისხილი, მოვასხათ სოუსი.