batknisCaSusuli
5/5

შავ ღვინოში ჩაშუშული ბატკანი ახალი კარტოფილით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

500 გრ.ბატკანი ( რბილი)

300 გრ.ახალი კარტოფილი

4 კბილი ნიორი

1 თავი ხახვი

2 მწვანე წიწაკა

400 გრ.პომიდორი

200 მლ.შავი ღვინო

1 ს.კოვზი ტომატ-პასტა

50 მლ.ზეთი

ქონდარი გემოვნებით

ქინძი გემოვნებით

დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით

 

მომზადების წესები :

უძვლო ბატკნის ხორცი დავჭრათ კუბებად.

ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი და შევწვათ ბატკნის ხორცი.

ახალი კარტოფილი დავჭრათ რგოლებად.

ხახვი დავჭრათ წვრილად.

ბატკნის ხორცის შეწვას ცოტა რომ დააკლდება, დავუმატოთ ჯერ კარტოფილი, შემდეგ ხახვი და ჩავახეხოთ ნიორი, ცეცხლს დავუწიოთ,თავსახური დავახუროთ და ვშუშოთ.

კანგაცლილი პამიდორი წვრილად დავჭრათ,შევურიოთ სანელებლები,ტომატ პასტა , დავასხათ ბატკნის ხორცს,ცეცხლს ავუწიოთ საშუალოზე ,მოვასხათ 100 მლ.წყალი და თავღია ჭურჭელში ვშუშოთ.პამიდვრის დაწევამდე.


კერძს მოვასხათ შავი ღვინო და თავღია ჭურჭელში ვშუშოთ.

კერძს მოვაყაროთ დაჭრილი წიწაკა.

 

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here