8UAAAgJ28OA-960 (1)
5/5

სააღდგომო ფუნთუშა “ბაჭია”

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

კულიჩის ( პასკის ცომი)

წითელი მოცხარი ან ქიშმიში გასაფორმებლად

1 კვერცხი გათქვეფილი 1 სუფრის კოვზ წყალში

კულიჩის რეცეპტები წაიკითხეთ აქ 

მომზადების წესები :

კულიჩის ცომი დავყოთ დიდი,საშუალო და პატარა ზომის გუნდებად.

დიდი ზომის გუნდით გავაკეთოთ ბაჭიას ტანი.

საშუალო გუნდით გავაკეთებთ თავს და ყურებს,ხოლო პატარათი კუდს.

ქიშმიშით ან მოცხარით გავუკეთოთ თვალები

ფუნთუშები დავაწყოთ ღუმელის ტაფაზე,გადავაფაროთ,დავაცადოთ ამოსვლა,ფუნჯით გადავასვათ კვერცხი და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 15 წუთი.

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here