ინგრედიენტები :
2 ყაბაყი
2 კვერცხი
1 ჭიქა რძე ( ჭიქა 200 მლ.)
1 ჭიქა ფქვილი
0,5 ჩ.კოვზი მარილი
შავი პილპილი გემოვნებით
2 ს.კოვზი ზეთი
შიგთავსი:
100 მლ.არაჟანი
100 მლ.მაიონეზი
ნახევარი კონა კამა
2 კბილი ნიორი
მომზადების წესები :
ყაბაყი ჯერ გავთალოთ და მერე დავაბლენდეროთ,შევურიოთ კვერცხი,ზეთი,ფქვილი,მარილი,შავი დაფქული წიწაკა და ფქვილი.
გახურებულ ტაფას მოვუსვათ ზეთი,დავასხათ ერთი ჩამჩა ბლინების ცომი და შევწვათ ორივე მხრიდან.
არაჟანი და მაიონეზი ერთმანეთში გადავურიოთ,დავუმატოთ გახეხილი ნიორი და წვრილად დაჭრილი კამა.
შიგთავსი წავუსვათ ბლინებს და გადავახვიოთ.
რჩევა: თუ ყაბაყი ქორფაა,მაშინ შეგვიძლია არ გავთალოთ.
0