ინგრედიენტები :
125 გრ.ბრინჯი
187 გრ.ყაბაყი
1 კვერცხი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
მარილი,პილპილი გემოვნებით
3 ს.კოვზი ზეთი შესაწვავად
ცოტა კამა
მომზადების წესები :
გარეცხილი ყაბაყი მსხვილ სახეხზე გავხეხოთ,გამოშვებული წვენი დაგავღვაროთ.
მოვხარშოთ ბრინჯი.
კამა წვრილად დავჭრათ.
ყაბაყი,კამა,ბრინჯი,კვერცხი,ფქვილი,მარილი,პილპილი კარაგდ ავურიოთ .
გახურებულ ტაფაზე დავასხათ ზეთი და ერთი სუფრის კოვზით დავსვათ.კიდეები შემოვუსწოროთ კოვზით ,რომ არ დაგვეწვას და ორივე მხრიდან შევწვათ.მივირთვათ არაჟანთან ერთად!
ყაბაყის ოქროსფერი ოლადები ძალიან გემრიელია!
0