72575133_427389681292317_5892452673973043967_n
5/5

შოკოლადის ჩიფსები ტორტებისა და დესერტების გასაფორმებლად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 კვერცხი

1 კვერცხის ცილა

100 გრ.შაქარი

2  -3 ს.კოვზი კაკაო

2  -3 ს.კოვზი ფქვილი

მწიკვი მარილი

2 ს.კოვზი კარაქი ოთხის ტემპერატურის

60 გრ.ნუშის ფანტელები

მომზადების წესები :

ნუშის ფანტელები 170 გრადუსზე 5-7 წუთი ღუმელში გამოვაშროთ.

ფქვილს შეურიოთ მარილი და კაკაო.

კვერცხი, ცილა და შაქარი ავთქვიფოთ,შემდეგ შევურიოთ კარაქი და მშრალი ინგრედიენტები.

ღუმელის ტაფაზე დავაფინოთ ქაღალდი. ცომი  სუფრის კოვზით დავასხათ ულუფობით ერთმანეთისაგან დაშორებით ,მოვაყაროთ დატეხილი ან მთლიანი ნუშის ფანტელები და გამოვაცხოთ 170 გრადუსზე 8 წუთი.ცხელივე გადავაფინოთ ძალიან სწრაფად  საბრტყელებელზე, გავაგრილოთ და შემდეგ გადავიტანოთ თეფშზე.

შოკოლადის ჩიფსებით გავაფორმოთ ტორტის გვერდები ან გამოვიყენოთ სურვილისამებრ.

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here