ინგრედიენტები:
1 კვერცხი
1 კვერცხის ცილა
100 გრ.შაქარი
2 -3 ს.კოვზი კაკაო
2 -3 ს.კოვზი ფქვილი
მწიკვი მარილი
2 ს.კოვზი კარაქი ოთხის ტემპერატურის
60 გრ.ნუშის ფანტელები
მომზადების წესები :
ნუშის ფანტელები 170 გრადუსზე 5-7 წუთი ღუმელში გამოვაშროთ.
ფქვილს შეურიოთ მარილი და კაკაო.
კვერცხი, ცილა და შაქარი ავთქვიფოთ,შემდეგ შევურიოთ კარაქი და მშრალი ინგრედიენტები.
ღუმელის ტაფაზე დავაფინოთ ქაღალდი. ცომი სუფრის კოვზით დავასხათ ულუფობით ერთმანეთისაგან დაშორებით ,მოვაყაროთ დატეხილი ან მთლიანი ნუშის ფანტელები და გამოვაცხოთ 170 გრადუსზე 8 წუთი.ცხელივე გადავაფინოთ ძალიან სწრაფად საბრტყელებელზე, გავაგრილოთ და შემდეგ გადავიტანოთ თეფშზე.
შოკოლადის ჩიფსებით გავაფორმოთ ტორტის გვერდები ან გამოვიყენოთ სურვილისამებრ.
0