ინგრედიენტები :
4 მანდარინი
100 გრ.შაქარი
მიხაკის ბუტკოები
4 დარიჩინის ჯოხი
მომზადების წესები :
ღუმელი გავახუროთ 130 გრადუსზე.
გარეცხილი ფორთოხალი დავჭრათ ალყა-ალყად.
ღუმელის ტაფაზე დავაფინოთ ქაღალდი,დავალაგოთ ფორთოხლის ნაჭრები,მოვაყაროთ შაქარი,ჩავარჭოთ მიხაკის ბუტკოები,გვერდით დავდოთ დარიჩინის ჯოხები და 130 გარადუსზე გამოვაშროთ 2 საათის განმავლობაში.
ლამაზ და გემრიელ ფორთოხლის ჩიფსები ასევე გამოიყენება ნაძვის ხის დეკორაციათაც.
0