djurdjali
5/5

ჯურჯანი,მეგრული კუჭმაჭი – ქართული სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

3 კგ.საქონლის ნაწლავი და ფაშვი

ცოტა ბადექონი

6 თავი ხახვი

6 კბილი ნიორი

2-3  ჩ.კოვზი ქონდარი

2  ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი

2 ჩ.კოვზი ყვითელი ყვავილი

მარილი გემოვნებით

წითელი დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით

ნახევარი ბროწეული

2 პატარა კონა ქინძი

მომზადების წესები :

კარაგად გარეცხილი ნაწლავები მოვხარშოთ და წვრილად დავჭრათ.

ხახვი  დავჭრათ რკალებად.

ქინძი წვრილად დავჭრათ.

წვრილად დავჭრათ ბადექონი და სქელძირიან ქვაბში გავადნოთ.ცხიმში მოვშუშოთ,შემდეგ დავაყაროთ დაჭრილი ნაწლავები,ცოტა ხანი კიდევ ვშუშოთ,ვუზამთ სუნელებს , წვრილად დაჭრილ ქინძს ,მარილს და წიწაკას.მეგრულ კუჭმაჭს, ჯურჯანს მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები და მივირთვათ ცხლად ღომთან ერთად.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here