rec
5/5

ახალი კარტოფილის მწვადი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

500 გრ.ახალი კარტოფილი

ბეკონი

1 ს.კოვზი ზეთი

მარილი გემოვნებით

მომზადების წესები :

ახალი კარტოფილები გავრეცხოთ და ქერქიანად ადუღებულ მარილწყალში ნახევრად მოვხარშოთ.

კარტოფილები დავწრიტოთ , შევამშრალოთ ქაღალდის ხელსახოცით და მოვახათ 1 ს.კოვზი ზეთი.

ერთ ხის ჩხირზე  წამოვაგოთ  ბეკონის ერთი ფირფიტა და 3 კარტოფილი.

ღუმელის ტაფაზე დავაფინთ ფოლგა,დავალაგოთ ახალი კარტოფილის და ბეკონის მწვადი და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 10 -15 წუთი.

გამომცხვარი კარტოფილები შეგვიძლია ჩავაწყოთ ქვაბში,მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიორი,მწვანილები,დავახუროთ თავსახური და ასე გავაჩეროთ 10 წუთი.

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here