FORGOT YOUR DETAILS?

ალუბლის მურაბა

ინგრედიენტები:

1 კგ.ალუბალი

1 კგ შაქარი

150 მლ .წყალი

 

ალუბალი გავრეცხოთ და გადავარჩიოთ.

შაქრისაგან და წყლისგან მოვამზადოთ სიროფი.

ცხელ სიროფში ჩავყაროთ ალუბალი და გავაჩეროთ 4-5 საათი.

ჭურჭელი შემოვდგათ ცეცხლზე და ალუბალი მოვხარშოთ.ვადუღოთ 10-15 წუთი.გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ.

ასეთივე   პროცედურა ჩავატაროთ კიდევ ორჯერ.

გავუკეთოთ ქილებს პასტერილიზაცია.წყლით სავსე ჭურჭელში მოვათავსოთ თავსახურავები,ქილები თავით ქვემოთ.ვადუღოთ 10-15 წუთი.

პასტერილიზებულ ქილებში მოვათავსოთ ალუბლის მურაბა,თავი მოვუკრათ და გადმობრუნებული დავდოთ მაგიდაზე გაცივებამდე.

 

1

41

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები მონიშნულია *