Salaty_s_ananasami__shampinonami_i_kuricey_foto_i_recepty_prigotovleniya_vkusnyh_domashnih_zakusok_1
5/5

სალათი ” შანხაი “

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

350 გრ.ქათმის ფილე

350 გრ.ქამა სოკო

150 გრ.სიმინდის მარცვალი

250 გრ.კონსერვირებული ანანასი

50 გ.ზეთის ხილის დაკურკული მარცვლები

2 ს.კოვზი  მაიონეზი (სავსე)

მარილი გემოვნებით

1 ს.კოვზი ლიმონის წვენი

1 პატარა კონა ოხრახურში

50 გრ.ნიგოზი

მომზადების წესები :

ქათმის ფილე,ანანასი,სოკო  ,ზეთისხილის მარცვლები,ოხრახურში დავჭრათ.

ნიგოზი დავაქუცმაცოთ.

ქართული სალათები .

დაჭრილი ინგრედიენტები ერთმანეთში შევურიოთ,დავუმატოთ სიმინდის მარცვლები ,დაქუცმაცებული ნიგოზი და შევაზავოთ მაიონეზით,მოვასხათ ლიმონის წვენი.

სალათების რეცეპტები.

ასევე შეგვიძლია ინგრედიენტები ფენა  – ფენა დავალაგოთ.მაიონეზს შევურიოთ ლიმონის წვენი და ფენებს შორის მოვასხათ.

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

როგორ გავყინოთ და შევინახოთ ქლიავი ზამთრისათვის -2 განსხვავებული მეთოდი

ინგრედიენტები : ქლიავი მომზადების წესები : შევარჩიოთ მწიფე,მაგრამ მკვრივი ქლიავი. ნაყოფი  გვარეცხოთ გამდინარე წყალში, შემდეგ დავალაგოთ სუფთა ჩაის ტილოზე ან ქაღალდის ხელსახოცზე და ისე შევამშრალოთ. 

ცოცხლად შენახული შინდი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრდიენტები : 2 კგ. მწიფე შინდი შაქარი 2-ჯერ მეტი მომზადების წესები : მწიფე შინდი ფრთხილად გავრეცხოთ და დავწრიტოთ. კარგად მშრალი შინდი რკინის საცერზე ან თუშფალანგზე

მსხლის ჯემი

ინგრედიენტები : 1 კგ. მკვრივი და  პატარა ზომის მსხალი 500 გრ.შაქარი 1 შაქრიანი ვანილი ან 2 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი მომზადების წესები : მსხალი გავთალოთ,გული

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here