ინგრედიენტები:
350 მლ35% ნაღები
75 მლ.მარწყვის წვენი
3 კვერცხის ცილა
10 გრ.ჟელატინი
160 გრ.მარწყვი
120 გრ.თეთრი შოკოლადი
70 გრ.შაქარი
მომზადების წესები :
ჟელატინი დავალბოთ წყალში ან მარწყვის წვენში.
ცივი ნაღები ავთქვიფოთ მყარ პიკამდე.
კვერცხი ცილისა და შაქრისაგან ორთქლის აბაზანაზე მოვამზადოთ მერენგა.
გარეცხილი მარწყვი დავაბლენდეროთ და შევურიოთ ორთქლზე დამდნარი ჟელატინი.
შოკოლადი ორთქლის აბაზანაზე დავადნოთ.
შოკოლადი, მარწყვის პიურე, მერენგა კოვზით ერთმანეთში შევურიოთ,ბოლოს
ულუფობით დავამატოთ ათქვეფილი ნაღები.
მარწყვის სუფლე გადავიტანოთ ჭიქებში და შევდოთ მაცივარში 7-10 წუთი.
0