zhele-iz-klubniki-na-zimu-recepty-s-zhelatinom-i-bez-nego
5/5

მარწყვისა და ჟოლოს ჟელე

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

100 გრ.მარწყვი ან ჟოლო

1 ს.კოვზი შაქრის პუდრა

400 მლ.წყალი

15 გრ.ჟელატინი

მომზადების წესები :

გარეცხილი გასუფთავებული მარწყვი ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში მოვადუღოთ 10-15 წუთი. 2-3 წუთით ადრე ჩავყაროთ შაქრის პუდრა.ნახარში გავატაროთ საცერში.

ჟელატინს დავასხათ  ოთახის ტემპერატურის წყალი და 40 წუთი გავაჩეროთ  გასაბერად.

ჟელატინი ცეცხლზე გავადნოთ.შევეცადოთ არ ადუღდეს.

მარწყვის წვენში წვრილი ჭავლით ჩავსხათ ჟელატინი,კარგად მოვურიოთ,გადავიტანოთ სილიკონის ფორმებში და შევდოთ მაცივარში მინიმუმ 2 საათი.

მარწყვის ჟელე შეგვიძლია ასევე გამოვიყენოთ ტორტებისა და დესერტების გასაფორმებლად.

რჩევა :მარწყვის ჟელე შეგვიძლია დავამზადოთ მურაბისგანაც.წაიკითხეთ რეცეპტი

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here