07

საზაფხულო მარწყვის ლიმონათი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

350 გრ. მარწყვი

1 ლაიმა

1 ვარსკვლავი ბადიანი

5 პიტნის ფოთოლი

5 ს.კოვზი შაქარი

1,5 ლ. წყალი

200 მლ წყლისა და შაქრისაგან მოვადუღოთ სიროფი.

150 გრ.მარწყვი და ლაიმი დავჭრათ კუბებად.პიტნის ფოთლები ხელით გავსრისოთ.

200 გრ.მარწყვი დავაბლენდეროთ. სხვა ინგრედიენტები ჩავყაროთ მინის ქილაში,დავასხათ მარწყვის პიურე და ცხელი სიროფი.დავახუროთ თავსახური,გავაჩეროთ 20 წუთი.

ნაყენს დავასხათ დარჩენილი წყალი და შევდოთ 2-3 საათი მაცივარში.

 

 

 

 

 

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბლინჩიკები ატმის გულსართით

ინგრედიენტები: 500 მლ.რძე 1 ჭიქა ფქვილი 2 კვერცხი 1 კოვზი შაქარი 2 ს.კოვზი გამდნარი კარაქი ან ზეთი მწიკვი მარილი გულსართი: 2 მწიფე  ატამი 300 გრ.ხაჭო

ატმის პეროგი

ინგრედიენტები: ფქვილი – 340გრ. მაწონი – 200 მლ მარგარინი- 200 გრ შაქარი- 250გრ შაქრიანი ვანილი – 1 შეკვრა კვერცხი – 3 ცალი გამაფხვიერებელი – 2

როგორ ავკრიფოთ თვლები ჩხირებზე

ქსოვას ვიწყებთ თვლების აკრებით.გადმოვახვიოთ გორგლიდან ორი იმდენი ძაფი ,რა სიგანის ნაქსოვიც გვინდა მივიღოთ. მაგ: თუ  გვსურს მივიღოთ 55 სმ-ის ზურგი ,უნდა ავკრიფოთ 110-125 სმ-ის ან

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

შესვლა პროფილში

რეგისტრაცია საიტზე