07

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

საზაფხულო მარწყვის ლიმონათი

ინგრედიენტები:

350 გრ. მარწყვი

1 ლაიმა

1 ვარსკვლავი ბადიანი

5 პიტნის ფოთოლი

5 ს.კოვზი შაქარი

1,5 ლ. წყალი

200 მლ წყლისა და შაქრისაგან მოვადუღოთ სიროფი.

150 გრ.მარწყვი და ლაიმი დავჭრათ კუბებად.პიტნის ფოთლები ხელით გავსრისოთ.

200 გრ.მარწყვი დავაბლენდეროთ. სხვა ინგრედიენტები ჩავყაროთ მინის ქილაში,დავასხათ მარწყვის პიურე და ცხელი სიროფი.დავახუროთ თავსახური,გავაჩეროთ 20 წუთი.

ნაყენს დავასხათ დარჩენილი წყალი და შევდოთ 2-3 საათი მაცივარში.

 

 

 

 

 

ასევე ნახეთ

კლასიკური ხინკალი

ინრედიენტები: 1000 გრ.უმაღლესი ხარისხის ფქვილი 500 მლ.წყალი 60 მლ.რაფინირებული მცენარეული ზეთი 2 ჩ.კოვზი მარილი   შიგთავსი: 1 კგ.შერეული ფარში 300 გრ.ხახვი 1 ჩ.კოვზი მარილი 3

ტორტი”ჭიანჭველას ბუდე”

ონგრედიენტები: 3,5 ჭიქა ფქვილი 0,5 ჭიქა შაქარი 200 გრ.არაჟანი 200 გრ.კარაქი ან მარგარინი ცოტა მარილი 0,5 ჩ.კოვზი სოდა   კრემი: 1 ქილა მოხარშული შედედებული რძე

ფრანგული დესერტის ‘შუ” თანამედროვე რეცეპტი

ინგრედიენტები: ცომი კრაქელინი”craqueline” 80 გრ.კარაქი 100 გრ.შაქარი 100 გრ.ფქვილი   მოხარშული კრემის რეცეპტი იხ. აქ http://livemaster.ge/index.php/2016-09-09-13-15-25/item/402-2018-04-28-04-50-37 მოხარშული ცომის დეტალური რეცეპტი ის. აქ http://livemaster.ge/index.php/2016-09-09-13-15-25/item/420-2018-05-09-13-36-26 მოვამზადოთ კრაქელინი: კარაქი კუბებად

ბიფ ველინგტონი – უზომოდ გემრიელი და “პრესტიჟული” კერძი

ინგრედიენტები: 750 გრ. საქონლის ხორცის სუკი 450 გრ.შამპინიონი 150 გრ.ბეკონი 40 მლ.მდოგვი 500 მლ.მაწონი ან კეფირი 2 კვერცხი 40 მლ.ზეითუნის ზეთი 2 ტოტი ქონდარი 2

დაბეჭდე გვერდი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
  • +995 551 402 555
  • nino.mshvenieradze@gmail.com

სასარგებლო

  • დახმარება
  • მასტერ კლასები
  • დაგვიკავშირდით
  • რეკლამა

პოპულარული

  • კულინარია
  • ქსოვა
  • ქარგვა
  • კერვა

Livemaster.ge © ყველა უფლება დაცულია

error: შიგთავსი დაცულია