6cdb4ac6ccf86fc9922b1b1ecf5faa0d_M

ხილის ნაყინი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

ინგრედიენტები

160 გრ.მარწყვი

ან შერეული კენკროვანი

250 მლ.ნაღები(35%)

3 კვერცხი

200 გრ.შაქარი

ხილი დავაბლენდეროთ.

ნაღები ჩავასხათ ალუმინის ქვაბში,შემოვდგათ ძალიან დაბალ ცეცხლზე,ვურიოთ შეუჩერებლად,

შევურიოთ 3 კვერცხის გული,მივიყვანოთ ადუღებამდე.

200 გრ.შაქრისა და 3 კვერცხის ცილისაგან მოვამზადოთ ბეზე.

 

ბეზეს  შევურიოთ ნაღების მასა და შემდეგ ჩავასხათ ხილის პიურე.

ნაყინი გადავიტანოთ მინის ჭურშელში და გავყინოთ 1-2 საათი -19 გრადუსზე მაცივარში.

ასევე ნახეთ

მაწვნის წვნიანი

ინგრდიენტები: 500 მლ. მაწონი 300 მლ.წყალი 200 მლ. არაჟანი 3 ს.კოვზი ბრინჯი 1 თავი ხახვი 30 გრ.კარაქი 1 კვერცხი 1-2 კბილი ნიორი 7-7 ღერი კამა,ქინძი

ვანილის ნაყინი

ინგრედიენტები: 6 კვერცხის გული 80 გრ.შაქარი 250 მლ.რძე 350 მლ.33% ნაღები ვანილი   ჭურჭელში რძე ჩავასხათ, ვანილი დავუმატოთ,სითხე ავადუღოთ ,ცეცხლი გამოვრთოთ და გაციებას დაველოდოთ. კვერცხის

როგორ ავკრიფოთ თვლები ჩხირებზე

ქსოვას ვიწყებთ თვლების აკრებით.გადმოვახვიოთ გორგლიდან ორი იმდენი ძაფი ,რა სიგანის ნაქსოვიც გვინდა მივიღოთ. მაგ: თუ  გვსურს მივიღოთ 55 სმ-ის ზურგი ,უნდა ავკრიფოთ 110-125 სმ-ის ან

როგორ დავხატოთ კუ

თავდაპირველად შემოვხაზოთ ბაკანის( ჯავშანი),თავისა და ფეხების კონტურები.შემდეგ კი მივახაზოთ სხვა დეტალები.

დაბეჭდე გვერდი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
  • +995 551 402 555
  • nino.mshvenieradze@gmail.com

სასარგებლო

  • დახმარება
  • მასტერ კლასები
  • დაგვიკავშირდით
  • რეკლამა

პოპულარული

  • კულინარია
  • ქსოვა
  • ქარგვა
  • კერვა

Livemaster.ge © ყველა უფლება დაცულია

error: შიგთავსი დაცულია