ინგრედიენტები :
160 გრ.მარწყვი
ან შერეული კენკროვანი
250 მლ.ნაღები(35%)
3 კვერცხი
200 გრ.შაქარი
მომზადების წესები :
ხილი დავაბლენდეროთ.
ნაღები ჩავასხათ ალუმინის ქვაბში,შემოვდგათ ძალიან დაბალ ცეცხლზე,ვურიოთ შეუჩერებლად,
შევურიოთ 3 კვერცხის გული,მივიყვანოთ ადუღებამდე.
200 გრ.შაქრისა და 3 კვერცხის ცილისაგან მოვამზადოთ ბეზე.
ბეზეს შევურიოთ ნაღების მასა და შემდეგ ჩავასხათ ხილის პიურე.
ნაყინი გადავიტანოთ მინის ჭურშელში და გავყინოთ 1-2 საათი -19 გრადუსზე მაცივარში.