304167_900
5/5

თხილიანი აჯიკა -გურული სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები;

200 გრ.მწარე მწვანე წიწაკა

50 გრ.მწვანე ბულგარული

15 გრ.ნიორი

200 გრ.მაცვლოვანი ქინძი

500 გრ.გარჩეული წიწაკა

20 მლ.ძმარი

გადადუღებული წყალი საჭიროებისამებრ

5 გრ.უცხო სუნელი

5 გრ.ხმელი ქინძი

მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესები:

ქინძს მოვაცალოთ მარცვლები,ყლორტები და ღეროები გადავყაროთ.

ნიორი გავარჩიოთ.

წიწაკა გავრეცხოთ,გამოვაცალოთ თესლები და გავამშრალოთ.

თხილი,ქინძი,ნიორი,წიწაკები გავატაროტ ხორცსაკეპსი,გავათხელოთ ძმრით და წყლით,დავუმატოთ სუნელები და მარილი.

ხრახნიანი მინის ქილა  ბოლომდე შევავსოთ აჯიკით,შევინახოთ გრილ და ბნელ ადგილას.

 

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ხაჭოს “რაფაელო” მარწყვით – საზაფხულო დესერტი ცხობის გარეშე ბავშვებისათვის

ინგრედიენტები : 300 გრ.ორცხობილა  ” პეჩენია ” 200 გრ.ხაჭო 200 გრ.კარაქი 200 გრ.მარწყვი 100 გრ.ქოქოსის ფანტელები 50 გრ.შაქარი მომზადების წესები : კარაქი დავარბილოთ ოთახის ტემპერატურამდე.

მარწყვის ტარტი მოხარშული კრემით

ინგრედიენტები : 200 გრ.ფქვილი 100 გრ.მარგარინი 100 გრ.შაქრის პუდრა 4 კვერცხის გული 1 -2 ს.კოვზი ცივი წყალი   მომზადების წესები ; კვერცხის გულები  მსუბუქად ავთქვიფოთ

ქათმის ფილეს,სოკოს,კიტრის და პამიდვრის საზაფხულო სალათა “მარწყვი”

გემრიელი და ამავე დროს უჩვეულო სალათი “მარწყვი” მზადდება უბრალოდ.  ეს კერძი თავისი უჩვეულო ფორმისა და დეკორაციის წყალობით სადღესასწაულო სუფრის მშვენებაა, სტუმრები დააფასებენ თქვენს ძალისხმევას. ინგრედიენტები

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here