popoveri_89AE3A74
5/5

პოპოვერები – ამერიკული ფუნთუშები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

250 მლ.რძე

1/3 მარილი

1 ს.კოვზი ზეთი ან გაზზე გამდნარი კარაქი

160 გრ.ფქვილი

2 კვერცხი

 

მომზადების წესები :

რძე შევათბოთ 30 გრადუსამდე.

კვერცხი ოთახის ტემპერატურის ავთქვიფოთ, დავუმატოთ რძე,მარილი,ზეთი და შევათქვიფოთ ფქვილი

ისე რომ,კოშტები  არ დაგვრჩეს.

ღუმელი გავაცხელოთ 230 გრადუსზე.

ცომი ჩავასხათ ნახევრამდე სილიკონის ფორმებში.

თუ ცომს ჩავასხამთ მაფინების გამოსაცხობ ფორმაში,მაშინ ირგვლივ და ძირზე  მოვუსვათ ზეთი.

პოპოვერები გამოვაცხოთ ღუმელში 15 წუთი 200 გრადუსზე ქვედა წვაზე,შემდეგ დავუწიოთ ტემპერატურას 160 გრადუსამდე და გამოვაცხოთ კიდევ 15 წუთი ქვედა და ზედა წვაზე.თუ თქვენ გაქვთ გაზის ღუმელი,მაშინ დავუწიოთ  ტემპერატურას .

პოპოვერები ფორმიდან ამოხტებიან,გავაგრილოთ ,ქუდი მოვაჭრათ და ჩავდოთ ჩვენთვის სასურველი  გულსართი.

გულსართი :

200 გრ.სოკო

200 გრ.ქათმის ფილე

6 ს.კოვზი არაჟანი

2 საშუალო ზომის ხახვი

მარილი გემოვნებით

ქათმის ფილე მოვხარშოთ და კუბებად დავჭრათ.

ხახვი მოვშუშოთ სოკოსთან ერთდ .შევურიოთ ქათმის ფილე,მარილი და არაჟანი.

გულსართით ამოვავსოთ პოპოვერები.

პოპოვერებში ასევე სეგვიძლია მოვათავსოთ თევზის გულსართი.

ტკბილი გულსართი :

200 გრ.ხაჭო

4 ს.კოვზი არაჟანი

2  მწიფე ბანანი

ვანილიანი შაქრის 1 შეკვრა

4 ს.კოვზი შაქარი ,შესაძლებელია შეიცვალოს თაფლით

მარწყვი გასაფორმებლად

ინგრედიენტები  ერთად დავაბლენდეროთ( მარწყვის გარდა) და გულსართი მზადაა.

ამერიკული ფუნთუშები პოპოვერები ჩავჭრათ,შევავსოთ გულსართით და გავაფორმოთ მარწყვით.

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here