68761422_v1
5/5

ტორტილია – ესპანური სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

400 გრ.კარტოფილი

6 კვერცხი

1 კბილი ნიორი

2 წითელი ბულგარული

60 მლ.ზეთი

10 გრ.კარაქი

4 გრ.მარილი

2 გრ.შავი დაფქული წიწაკა

მწვანილი სურვილისამებრ

მომზადების წესები:

კარტოფილი გავრეცხოთ,გავთალოთ , დავჭრათ ალყა-ალყად და შევწვათ  15 წუთი გახურებულ ზეთში.

200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში შევდოთ 15 წუთი ფოლგაში  შეხვეული ბულგარული წიწაკა.

შემწვარ კარტოფილა მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა.

ბულგარულ წიწაკა  გავაგრილოთ და კანი გავაცალოთ.

კვერცხი ავთქვიფოთ შევურიოთ დაჭრლეტილი ნიორი და ფაფუკი რომ გამოვიდეს 1 ს.კოვზი დარბილებული კარაქი.

ტაფაზე ზეთი მოვასხათ,დავაწყოთ კარტოფილები,მოვაყაროთ ბულგარული წიწაკა,დავასხათ კვერცხი,დავახუროთ თავსახური და შევწვათ ორივე მხრიდან.

უცხოური სამზარეულო

 

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბადრიჯნის კონსერვი პომიდვრით “დედამთილის ენა” – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები 6 ლიტრისათვის : 4 კგ.ბადრიჯანი 1 კგ.პამიდორი 1 კგ.წითელი ბულგარული 100 გრ. ნიორი 4 წითელი  წიწაკა 1160 მლ.9% ძმარი 240 მლ.ზეთი 240 გრ.შაქარი 2

ბარიჯნის კუჭმაჭის კონსერვი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები: 5 კგ. ბადრიჯანი 1 კგ.ბულგარული 750 გრ. წითელი ხახვი 2 თავი   ნიორი ნახევარი არყის ჭიქა ხმელი ქინძი 500  მლ.ზეთი 250 მლ.9% ძმარი ნახევარი არყის

ბადრიჯნისა და სოკოს კუჭმაჭი – ქართული სამარხვო კერძი

ინგრედიენტები: 4 ბადრიჯანი 1 წითელი ხახვი 2 კბილი ნიორი 1 პატარა ზომის წითელი ბულგარული ( შეგვიძლია არც დავუმატოთ) 1 ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი 100  მლ.ზეთი 0,5

საქონლის ენისა და სოკოს კუჭმაჭი. ელარჯის ჩხირები

ინგრედიენტები 4 ულუფისათვის : 800 გრ.საქონლის ენა 250 გრ.ხის სოკო 100 გრ.ხახვი 50 გრ.პამიდორი 5 გრ.აჯიკა 25 გრ.ქინძი მარილი გემოვნებით მომზადების წესები : მოხარშული ენა

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here