63_main_new.1516619443
5/5

კარტოფილის ნავები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

4 საშუალო ზომის კარტოფილი

100 გრ. ნაღების კარაქი კუბებად დაჭრილი

1 ჭიქა( 225 გრ.)არაჟანი

115 გრ.ყველი ჩედარი

4 ფირფიტა ბეკონი

3-4 მწვანე ხახვი

მარილი,წიწაკა

 

მომზადების წესები:

კარგად გარეცხილი და გამშრალებული კარტოფილი შევახვიოთ ფოლგაში,გამოვაცხოთ ღუმელში 200 გრადუსზე.

კარტოფილი გავაგრილოთ ,ღუმელის ტემპერატურა დავწიოთ 180 გრადუსზე.

ბეკონი შევწვათ ოქროსფერის მიღებამდე და წვრილად დავჭრათ.

კარტოფილები გავჭრათ შუაზე,ჩაის კოვზით გამოვუღოთ გულები,ისე რომ მთლიანობა არ დავარღვიოთ და მივიღოთ „ნავები“.

დიდ თასში ავურიოთ კარტოფილის გულები,ბეკონი,კარაქი,არაჟანი,დაჭრილი ხახვი,მარილი,წიწაკა და ავავსოთ კარტოფილის „ნავები“.

კარტოფილის ნავები დავალაგოთ ღუმელის ტაფაზე და 30-35 წუთი გამოვაცხოთ.შიგთავსი ზემოდან  უნდა შეწითლდეს.მივირთვად ცხელი.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here