Без названия (25)
5/5

სადღესასწაულო საქონლის ხორცის რულეტი ყველით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

800 გრ.საქონლის ხორცი(უცხიმო)

1/3 ჩ.კ მარილი

1/3 ჩ.კ შავი დაფქული წიწაკა

გულსართი :

3 კვერცხი

5 ტოტი მწვანე ხახვი

5 ტოტი კამა

150 გრ.მაგარი ყველის ფირფიტები

სოუსი :

1 კვერცხი

2 ს.კოვზი არაჟანი

1/3 ჩ.კოვზი მშრალი ნიორი

1/3 ჩ.კოვზი ბაზილიკი

 

მომზადების წესები :

სოუსის მოსამზადბლად ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთში შევურიოთ.

კვერცხი მოვხარშოთ ,დავწრათ წვრილად,შევურიოთ მწვანილი და სოუსი.

ხორცი გავრეცხოთ,გავამშრალოთ ქაღალდის ხელსახოცით.

ხორცი ჩავჭრათ შუაში ნახევრამდე( ძირი არ ჩავუჭრათ),გადავხსნათ

შემდეგ ჩავჭრათ მარჯვნი და მარცხნივ , წიგნივით გადავშალოთ.

ხორცი დავბეგვოთ და ორივე მხრიდან მოვაყაროთ მარილი,შავი დაფქული წიწაკა.მასზე დავალაგოთ ყველის ფირფიტები,ზემოდან  თანაბრდ გადავანაწილოთ გულსართი,გადავახვიოთ რულეტივით,შევკრათ ძაფით.

რულეტი ზეთიან ტაფაზე 1 წუთი შევწვათ ორივე მხრიდან,შევახვიოთ ფოლგაში და 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 30 წუთი.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here