Без названия (11)
5/5

ძროხის ხორცის ბიფსტროგანი – რუსული სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

1 კგ ძროხის ხორცი ( უძვლო)

0,5 კგ.ხახვი

200 გრ.ნაღები

200 გრ.არაჟანი

ზეთი შესაწვავად

1 ჩაის კოვზი მდოგვი

მარილი, შავი დაფქული წიწაკა გემოვნებით

50 მლ. არაყი

 

მომზადების წესები :

საქონლის ხორცი 1 სმ სისქის და 4 სმ სიგრძის ზოლებად დავჭრათ.

ტაფაზე  ზეთში შევწვათ საქონლის ხორცი. ხორცი გამოყოფს წვენს და სანამ სითხე დაშრება,ჩავასხათ 50 მლ არაყი,დაველოდოთ ალკოჰოლის აორთქლებას  , შემდეგ დავახუროთ თავსახური  და მოვშუშოთ .

როგორც კი სითხე დაშრება,დავაყაროთ ნახევარრგოლებად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ მდოგვი,მოვაყაროთ მარილი,წიწაკა და ერთად ვშუშოთ .კერძს ხშირად უნდა ამოვურიოთ.რომ ხახვი არ დაგვეწვას.

დავამატოთ ნაღები და არაჟანი და ძალიან დაბალ ცეცხლზე ვშუშოთ 5 წუთი.

მივირთვათ გარნირთან ერთად.

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here