497_original
5/5

კიევური კატლეტები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

4 ქათმის ფილე

2 კვერცხი

100 გრ.კარაქი

400 გრ.ზეთი

1 პატარა კონა ოხრახურში

მარილი,შავი დაფქული წიწაკა გემოვნებით

საფანელი

 

მომზადების წესები :

დავჭრათ ოხრახურში.

თასში ოხრახურში და ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებული კარაქი ერთმანეთში შევურიოთ.

შევახვიოთ პარკში კარაქი ისე,რომ მივცეთ ძეხვის ფორმა. შევინახოთ კარაქი  საყინულეში 20-25 წუთი.

ქათმის ფილე ბასრი დანით კიდეზე ჩავჭრათ , გადავშალოთ წიგნივით და დავბეგვოთ.

კარაქი დავჭრათ. კარაქის ორი ნაჭერი მოვათავსოთ ფილეს კიდეზე და შევახვიოთ.

კვერცხი ავთქვიფოთ,ჩავყაროთ მარილი .კატლეტს მოვაყაროთ შავი დაფქული წიწაკა.

კატლეტი ჯერ ამოვსვაროთ ფქვილში,შემდეგ კვერცხში ,ასე გავიმეორებთ ორჯერ.

კიევური კატლეტი  შევწვათ ტაფაზე ზეთში 5-5 წუთი ორივე მხრიდან.

ბოლოს დავამთავროთ კოტლეტის მომზადება ღუმელში .შებრაწული კატლეტები შევდოთ 200 გრადუსზე.

კიევური კატლეტები ქათმის ფარშით

500-600 გრ.ფარში

3 კვერცხი

100 გრ.კარაქი

400 გრ.ზეთი

1 პატარა კონა ოხრახურში

მარილი,შავი დაფქული წიწაკა გემოვნებით

საფანელი.

 

მომზადების წესები :

დავჭრათ ოხრახურში.

თასში ოხრახურში და ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებული კარაქი ერთმანეთში შევურიოთ.

კარაქი დავყოთ გუნდებად თითოეული გუნდა შევახვიოთ პარკში კ ისე,რომ მივცეთ ძეხვის ფორმა.

შევინახოთ კარაქის ძეხვები   საყინულეში 20-25 წუთი.

ფარშს დავუმატოთ 1  კვერცხი სურვილისამებრ ,მარილი და შავი დაფქული  წიწაკა.

ფარშში კარაქი შევახვიოთ ისე,როგორ ეს სურათზეა ნაჩვენები.

 

კვერცხი ავთქვიფოთ,ჩავყაროთ მარილი .

კატლეტი ჯერ ამოვსვაროთ ფქვილში,შემდეგ კვერცხში , ბოლოს  საფანელში . ასე გავიმეორებთ ორჯერ.

კიევური კატლეტი  შევწვათ ტაფაზე ზეთში 5-5 წუთი ორივე მხრიდან.

ბოლოს დავამთავროთ კოტლეტის მომზადება ღუმელში .

შებრაწული კატლეტები შევდოთ ღუმელში  200 გრადუსზე 10 წუთი.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here