kolbasnye-cvetochki-iz-sloenogo-testa_1435898675_0_max
5/5

ფენოვანი “ყვავილები”

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

500 გრ.მზა ფენოვანი ცომი

300 გრ.მოხარშული ძეხვი

1 კვერცხი ზემოდან წასასმელად

 

მომზადების წესები :

ძეხვი დავჭრათ ძალიან თხლად ან დააჭრევინეთ  ყიდვისას მაღაზიებში.

შემდეგ მოვამზადოთ ცომისა და ძეხვისაგან ყვავილები ისე,როგორც ეს სურათზეა ნაჩვენები .

 

  

 

 

ზემოდან გადავუსვათ გათქვეფილი კვერცხი და 200 გრადუსზე  გამოვაცხოთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 20-30 წუთი.

ფენოვანი ცომის ვარდები :

500 გრ.მზა ფენოვანი ცომი

300 გრ.მოხარშული ძეხვი

1 კვერცხი ზემოდან წასასმელად

კეჩუბი

 

მომზადების წესები :

ძეხვი დავჭრათ ძალიან თხლად ან დააჭრევინეთ  ყიდვისას მაღაზიებში.

შემდეგ მოვამზადოთ ცომისა და ძეხვისაგან ყვავილები ისე,როგორც ეს სურათზეა ნაჩვენები.

ღვეზელებს გადავუსვათ გათქვეფილი კვერცხი და წინასწარ  გახურებულ ღუმელში 220 გრადუსზე გამოვაცხოთ

15-20 წუთი,შემდეგ ტემპერატურას დავუწიოთ 180 გრადუსზე და გამოვაცხოთ კიდევ 20 წუთი.

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here