ინგრედიენტები :
500 გრ.მზა ფენოვანი ცომი
300 გრ.მოხარშული ძეხვი
1 კვერცხი ზემოდან წასასმელად
მომზადების წესები :
ძეხვი დავჭრათ ძალიან თხლად ან დააჭრევინეთ ყიდვისას მაღაზიებში.
შემდეგ მოვამზადოთ ცომისა და ძეხვისაგან ყვავილები ისე,როგორც ეს სურათზეა ნაჩვენები .
ზემოდან გადავუსვათ გათქვეფილი კვერცხი და 200 გრადუსზე გამოვაცხოთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 20-30 წუთი.
ფენოვანი ცომის ვარდები :
500 გრ.მზა ფენოვანი ცომი
300 გრ.მოხარშული ძეხვი
1 კვერცხი ზემოდან წასასმელად
კეჩუბი
მომზადების წესები :
ძეხვი დავჭრათ ძალიან თხლად ან დააჭრევინეთ ყიდვისას მაღაზიებში.
შემდეგ მოვამზადოთ ცომისა და ძეხვისაგან ყვავილები ისე,როგორც ეს სურათზეა ნაჩვენები.
ღვეზელებს გადავუსვათ გათქვეფილი კვერცხი და წინასწარ გახურებულ ღუმელში 220 გრადუსზე გამოვაცხოთ
15-20 წუთი,შემდეგ ტემპერატურას დავუწიოთ 180 გრადუსზე და გამოვაცხოთ კიდევ 20 წუთი.