1031640
5/5

ხრაშუნა კარტოფილის მწვადი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 კგ.ვარდისფერი კარტოფილი

250 გრ.ბეკონი

1/2 ჩ.კოვზი შავი დაფქული წიწაკა

1/2 ჩ.კოვზი თეთრი დაფქული წიწაკა

2 ჩ.კოვზი მარილი

30 მლ.ზეთი

 

მომზადების წესები:

ღუმელი გავახურო 250 გრადუსზე.

კარტოფილი გავრეცხოთ და კანიანად დავჭრათ 1 სმ სისქის რგოლებად .

თასში ჩავასხათ ზეთი,ჩავყაროთ  დაფქული თეთრი და შავი  წიწაკის მარცვლები,ჩავაწყოთ კარტოფილები და გავაჩეროთ 5-10 წუთი.

ბეკონს მოვაშოროთ ქერქი,დავჭრათ 5 მმ სისქის ნაჭრებად.

წალამზე ან შამფურზე   წამოვაგოთ  რიგ-რიგობით კარტოფილის რგოლი და ბეკონი.წალამს თავში და ბოლოში შემოვახვიოთ ფოლგა.

კარტოფილის მწვადი გამოვაცხოთ 30 წუთი 200 გრადუსზე.

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here