22222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222

კეცულა – გემრიელი ქართული კერძი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 კგ ქათმის ფილე

2 თავი ხახვი

5 კბილი ნიორი

50 გრ.კარაქი

3 ს.კოვზი ზეთი

500 -600  გრ. .არაჟანი

150 მლ წყალი ან იმდენი,რომ მიიღოთ სასურველი კონსისტენცია

1 პატარა კონა ქინძი

სვანური მარილი გემოვნებით( სურვილისამებრ)

მარილი და პილპილი გემოვნებით

 

ტაფაზე გავადნოთ კარაქი,მოვასხათ ზეთი და შევწვათ ნაჭრებად დაჭილი ქათმის ფილე.

ფილეს დავამატოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი და ცოტა ხანი ვშუშოთ.როგორც კი ხახვი დარბილდება,დავამატოთ ნიორი,არაჟანი,წყალი,მარილი,პილპილი და ცოტა ხანი კიდევ გავაგრძელოთ შუშვა.

ბოლოს მოვაყაროთ ქინძი.

 

 

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ღუმელში გამომცხვარი ღორის ხორცი – თანამედროვე ქართული სამზარეულო

ინგრედიენტები: არაჟანი 20 გ თაფლი 20 გ ლიმონის წვენი 20 მლ კამა 30 გ შავი პიპერი გემოვნებით ხახვი ერთი ცალი ოხრახურში  ერთი კონა ბაჰარი გემოვნებით

უალკოჰოლო სანგრია -ესპანური გამაგრილებელი სასმელი

ინგრედიენტები: დაკონსერვებული ატამი  ან რბილი ატამი 200 გ ნახევარი ლიმონი მსხალი  – 1ცალი. ნახევარი ფორთოხალი ყურძნის წვენი –  1 ლ პიტნა – 10 გ მინერალური

ქსოვის სახე ”სუმბული”

ქსოვის სახე ” უზორი” – სუმბული წყვილ რიგებს ვქსოვთ ასე: უკუღმა თვლები ამოგვყავს უკუღმად. როგორ გადავხაროთ თვალი მარცხნივ ვნახოთ ვიდეოში.

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

შესვლა პროფილში

რეგისტრაცია საიტზე