1406134140_1320240982_dzhem-iz-kivi
5/5

კივის მურაბა

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

 

კივი 1 კგ

შაქარი 1,5 კგ

 

მომზადების წესები :

კივი გავთალოთ,4 ნაწილად გავჭრათ,მომინანქრებულ ქვაბში ჩავყაროთ,დავაყაროთ შაქარი და  გავაჩეროთ 15-20 წუთი.

ქვაბი შემოვდგათ დაბალ ცეცხლზე, ,ვადუღოთ სანამ შაქარი კარგად არ გადნება.

ცეცხლზე გავაჩეროთ ადუღებიდან 3-4 წუთი.კივს ხის კოვზით ხშირად  ვურიოთ.

შემდეგ ქვაბი გადმოვდგათ და გავაჩეროთ 30 წუთი.იგივე პროცედურა გავიმეოროთ კიდევ ერთხელ.

  30 წუთის შემდეგ მურაბა 5 წუთი ვადუღოთ,ჩავასხათ სტერილურ ქილებში,თავი ჰერმენტულად დავახუროთ, შევინახოთ გრილ ადგილას.

2+

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here