Zamorozhenaya_zapravka_1_2

როგორ გავყინოთ ბორშის ბოსტნეულის ნაკრები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

  • 0,5 კგ სტაფილო
  • 1,5 კგ ჭარხალი
  • 0,5 კგ.პამიდორი
  • 0,5 კგ. მწვანე ბულგარული წიწაკა
  • 0,5 კგ.ხახვი
  • 100 გრ.ნიორი
  • ჩვენთვის სასურველი მწვანილი

მომზადების წესები:

1. ბოსტნეული გავრეცხოთ. ბულგარულ წიწაკას გული გამოვუღოთ და გრძლად დავჭრათ.ხახვი დავჭრათ კუბებად,ნიორი კი  ფირფიტებად.პამიდორი დავჭრათ კუბებად.

2. სტაფილო და ჭარხალი გავხეხოთ.

3. ბოსტნეული ერთმანეთში შევურიოთ,სურვილისამებრ დავუმატოთ მწვანილი ,საკმაზი და კარგად ავურიოთ.

4. პოლიეთილენის პარკებში მოვათავსოთ გამზადებული ბოსტნეული,მსუბუქად ხელი დავაჭიროთ,რომ ზედმეტი ჰაერი გამოვდევნოთ.

ზამთარში ზეთში შევწვათ ბოსტნეული ტაფაზე.

 

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

საზამთროს ნაყინი

ინგრედიენტები: 400 გრ.საზამთრო ( კურკებგამოცლილი) 1 ს.კოვზი  შაქრის პუდრა 200 მლ 35% ნაღები საზამთრო დავაბლენდეროთ და შევურიოთ შაქრის პუდრა. ცივი ნაღები მიქსერით ამოვიყვანოთ,დავუმატოთ საზამთროს პიურე.

დიეტური უკრაინული წითელი ბორში

ინგრედიენტები ბულიონისათვის: 0,5 კგ ხბოს ხორცი ( მკერდის ნაწილი) 2 დაფნის ფოთოლი 6 შავი წიწაკის მარცვალი ბორშისათვის: 500 გრ.კომბოსტო 1-2 ცალი კარტოფილი ( 170 გრ)

ქსოვის სახე ”სუმბული”

ქსოვის სახე ” უზორი” – სუმბული წყვილ რიგებს ვქსოვთ ასე: უკუღმა თვლები ამოგვყავს უკუღმად. როგორ გადავხაროთ თვალი მარცხნივ ვნახოთ ვიდეოში.

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია