67836404_2415817361846216_1430530280606662656_n

ატმის გალეტი – მკითხველ ნია ცინდელიანის რეცეპტი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

ფენოვანი ან ფხვიერი ცომი (ფენოვანი ცომი უახლოეს მაღაზიაშიც შეგიძლიათ იყიდოთ:)
3-4 ცალი ატამი
1-2 სუფრს კოვზი ყავისფერი შაქარი
1ც ჯვერცხის გული ( ცომზე წასასმელად)

მომზადება:
გააბრტყელეთ ფენოვანი ცომი 0,5 სმ სისქეზე,გამოჭერით მრგვალი ფორმა,მოაყარეთ შაქარი,დაალაგეთ დაჭრილი ატამი,ისე რომ დატოვოთ ცომის ნაპირები 3-4 ს ,ზემოდანაც მოაყარეთ შაქრის ფხვნილი, გადაუსვით კვერცხის გული და გადმოუკეცეთ,გამოაცხვეთ ოქროსფერ შეფერილობამდე,მიირთვით თბილი ვანილის ნაყინთან ან ათქვეფილ ნაღებთან ერთად.

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ყავის ნაყინი

4 კვერცხის გული 20 გრ.უნალექო ყავა 80 გრ.შაქარი 200 მლ.რძე 200 მლ.33% ნაღები   ჭურჭელში რძე ჩავასხათ, უნალექო ყავა დავუმატოთ,სითხე ავადუღოთ ,ცეცხლი გამოვრთოთ და გაციებას

ატმის კომპოტი

ინგრედინტები: 3 კგ ატამი წყალი  – რამდენიც საჭიროა ქილების შესავსებად 1 კგ.შაქარი. ატმები  გავრეცხოთ და  ქერქის მოსაშორებლად  3-4 წუთი  მოვათავსოთ მდუღარე  წყალში,შემდეგ კი ცივ წყალში.

ქსოვის სახე ”სუმბული”

ქსოვის სახე ” უზორი” – სუმბული წყვილ რიგებს ვქსოვთ ასე: უკუღმა თვლები ამოგვყავს უკუღმად. როგორ გადავხაროთ თვალი მარცხნივ ვნახოთ ვიდეოში.

როგორ დავიცვათ ბავშვი ულტრაიისფერი(UV) გამოსხივებისაგან

კანის კიბოს უმრავლესი შემთხვევები შეგვიძლია თავიდან ავიშოროთ,თუ ბავშვებს და მოზრდილებს( ასევე ზრდასრული ადამიანებიც) დავიცავთ ულტრაიისფერი გამოსხივებისაგან. მზის სხივებისაგან  მიღებული დამწვრობა ზრდის კანის კიბოს განვითარების რისკს.

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია