Без названия (14)
5/5

ქათმის სალათი ნიგვზით ქართულად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინრედიენტები:

1 კგ ქათმის ფილე

300 გრ.ნიგოზი

1ჩ.კოვზი უცხო სუნელი

2-3 კბილი ნიორი

ნახ.ჩ.კოვზი ყვითელი ყვავილი

ბულიონი ან გადადუღებული წყალი

20 გრ.ქინძი

პილპილი,მარილი გემოვნებით

ბროწეულის მარცვლები

მომზადების წესები :

ქათმის ფილე კარგად მოვხარშოთ,გადავავლოთ ცივი წყალი,რომ ხელით დაჩეჩვა გაგვიადვილდეს.

ხორცსაკეპში გავატაროთ ნიგოზი და ნიორი, დავუმატოთ სუნელები,პილპილი,მარილი და მოვზილოთ.

თუ ნიგვზიანი საკმაზი ძალიან სქელი გამოგვივა გვათხელოთ გადადუღებული წყლით ან ბულიონით.

ქათმის ფილე დავჩეჩოთ,შევაზავოთ სანელებლით  ,დავუმატოთ ბროწეულის მარცვლები და წვრილად დაჭრილი ქინძი.

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here