ikra-iz-baklajan-na-zimu-recepty-palchiki-oblijesh
5/5

როგორ მოვამზადოთ ბადრიჯნის ხიზილალა ზამთრისათვის

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

1 კგ ბადრიჯანი

2 ცალი სტაფილო

4 -5 კბილი ნიორი

1 მწარე წიწაკა

2 პამიდორი

30 გრ.ოხრახურში

1 დიდი ზომის წითელი ბულგარული

3 – 4  თავი ხახვი

1,5 ჩ.კოვზი ხმელი სუნელი

1,5 ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი

დაფქული წითელი წიწაკა გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად

მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესები :

ბადრიჯანი გავთალოთ,დავჭრათ თხლად და ზეთში შევწვათ ორივე მხრიდან.

სხვა ტაფაში გახეხილი სტაფილო და წვრილად დაჭრილი ხახვი ზეთში ერთად მოვთუშოთ .

დავაყაროთ წვრილად დაჭრილი პამიდორი,ცეცხლს დავუწიოთ და გავაგრძელოთ კერძის მომზადება თავდახურულ ჭურჭელში.

მოვაყაროთ მარილი,წითელი დაფქული წიწაკა.

ნიორი,ბადრიჯანი,ბულგარული გავატაროთ ხორცსაკეპში.

ინგრედიენტები ერთმანეთში შევურიოთ და შევკაზმოთ , მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახურში.

დაბალ ცეცხლზე ვშუშოთ 15-20   წუთი.ცხელი ჩავასხათ სტერილური ქილებში და მოვხუფოთ.

 

მოგეწონათ რეცეპტი?გთხოვეთ, გაუზიარეთ მეგობრებს.

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here