ინგრედიენტები:
3 ცალი ბადრიჯანი
3 ცალი ბულგარული
2 საშუალო ზომის ხახვი
1 ჩ.კოვზი უცხო სუნელი
1 ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი
1 კონა ახალი ქინძი სურვილისამებრ
100 მლ მაიონეზი
50 მლ გადადუღებული წყალი
მარილი,დაფქული წითელი წიწაკა გემოვნებით
ზეთი შესაწვავად
მომზადების წესები:
ბადრიჯანი ,ბულგარული დავჭრათ უხეშად და შევწვათ ცალ-ცალკე ზეთში ტაფაზე.
ხახვი დავჭრათ რგოლებად და შევწვათ ზეთში .
ახალი ქინძი დავჭრათ წვრილად.
მაიონეზში გავხასნათ წყალი,დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი დ შევკაზმოთ.
მაიონეზის სოუსში ჩავაწყოთ შემწვარი ბოსტნეული.
0