b3296966

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

სემიფრედო -იტალიური ნაყინი

ინგრედიენტები:

125 მლ. ცხიმიანი რძე

2 კვერცხი

60 მლ.არაჟანი

75 გრ.შაქარი

3 ატამი (დაკონსერვირებული)

ვანილიანი შაქარი

 

რძე მივიყვანოთ ადუღებამდე.

კვერცხის გულებს დავაყაროთ 2 ს.კოვზი ( 50 გრ.) შაქარი,ვანილიანი შაქარი და ვათქვიფოთ მიქსერით.

ცალკე ავთქვიფოთ კვერცხის ცილა 1 ს.კოვზ შაქარათ ერთად.

ცხელ რძეს წვრილი ჭავლით ვასხამთ   კვერცხის გულში და თან ვთქვიფავთ მიქსერით. მასა ჩავასხათ ქვაბში და ძალიან დაბალ ცეცხლზე მოვადუღოთ გასქელებამდე ( 7-10 წუთი),თან განუწყვეტლის ვურიოთ .

3 კონსერვირებული ატამი  ჯერ საცერზე დავჭრიტოთ,დავაბლენდეროთ და პიურე შევურიოთ მოდუღებულ კრემს.

შემდეგ კრემს დავუმატოთ არაჟანი და ბოლოს კვერცხის ცილა.

ფორმაში ჩავაფინოთ პლასტიკი,ჩავასხათ ნაყინი,გადავაფაროთ ზემოდან პლასტიკი და სემიფრედო შევდოთ მაცივარში გასაყინად.

 

ასევე ნახეთ

ბადრიჯნის ხიზილალა ქართულად

ინგრედიენტები: 1 კგ ბადრიჯანი 2 ცალი სტაფილო 4 -5 კბილი ნიორი 1 მწარე წიწაკა 2 პამიდორი 30 გრ.ოხრახურში 1 დიდი ზომის წითელი ბულგარული 3 –

ღუმელში გამომცხვარი დონატები ბავშვებისათვის

ინგრედიენტები: 3 კვერცხი 120 მლ.ზეთი 85 გრ.შაქარი 1 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი 1 შეკვრა შაქრიანი ვანილი 120 მლ.რძე 250 გრ.ფქვილი 100 გრ.შოკოლადი     მიქსერით ავთქვიფოთ კვერცხი,

ქლიავის კექსი ქარისა და თეთრი შოკოლადის განაშით

ინგრედიენტები: ფქვილი 200 გრ ყავისფერი შაქარი 200 გრ ქლიავი 6 ცალი კვერცხი 4 ცალი მასკარპონე ყველი 100 გრ კარაქი 50 გრ მწიკვი მარილი გამაფხვიერებელი 1

საქონლის ხორცი ჩინურად

500 გრ.საქონლის ხორცი(უძვლო) 2 თავი ხახვი 2 სტაფილო 1 ს.კოვზი თაფლი 35 გრ.სახამებელი 1 დიდი წითელი ბულგარული წიწაკა 2-3 კბილი ნიორი მარილი,წიწაკა გემოვნებით 2 ს.კოვზი

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია