d3456b1003f8e514d89ded4be44bdcb9
5/5

თევზის ბუღლამა

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 კგ ზუთხის ფილე

500 გრ.პამიდორი

100 გრ.ხახვი

100 გრ.კარაქი

1 ს.კ ტომატი

1ც. ლიმონი

10 გრ.ნიორი

პილპილი და მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესები:

გარეცხილი ზუთხის ფილე დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად.

წვრილად დაჭრილი ხახვი  ზუთხის ნაჭრებთან ერთად მოვშუშოთ კარაქში.

რომ მოიბრაწება,დავუმატოთ გახეხილი ან ხორცსაკელში გატარებული პამიდორი  და ტომატი.

ლიმონი გავრეცხოთ,კურკები გამოვაცალოთ,კანიანად დავჭრათ წვრილად და შევურიოთ დანაყილ ნიორს.სასურველია, ლიმონს არ ქონდეს სქელი კანი,რომ კერძის მომზადებისას მოასწროს მოხარშვა.

ნივრიანი მასა შევურიოთ თევზის ნაჭრებს.კერძს მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და  როგორც კი წამოდუღდება ,ცეცხლიდან გადმოვდგათ.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here