bf4ad86d (1)

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ატმის კოქტეილი ტროპიკა

ინგრედიენტები:

2  საშუალო ზომის ატამი

2 კონსერვირებული ანანასის რგოლი

2 ფორთოხლის წვენი

მინერალური წყლის ყინულები

 

ატამი დავსეროთ,ჯერ ადუღებულ წყალში მოვათავსოთ,შემდეგ ცივ წყალში,მოვაშოროთ კანი,გამოვუღოთ კურკა და დავაბლენდეროთ.

ატამთან ერთად ვაბლენდერებთ ანანასს და ყინულებს,ვუმატებთ ფორთოხლის წვენს.

კოქტეილი ტროპიკი ჩავასხათ ჭიქებში,ჩავდოთ საწრუპი  და გავაფორმოთ ანანასით.

ასევე ნახეთ

ხორცის კატლეტები ყველით

ინგრედიენტები: 300 გრ.ქათმის ფილე 70 გრ.ყველი სულგუნი 2 ნაჭერი თეთრი პური ( 50 გრ) 1  პატარა თავი ხახვი 1/2 ჭიქა რძე 1 კვერცხი მარილი,წიწაკა გემოვნებით

ტორტი პანჩო

ინგრედიენტები: 6 კვერცხი 1,5 ჭიქა შაქარი 1,5  ჭიქა ფქვილი 1,5 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი 300 მლ.შედედებული რძე 2 კოვზი კაკაო კრემი 800 გრ.არაჟანი(სქელი,მაღალი ცხიმიანობის) 1,5 შაქარის პუდრა

ნიგვზით ფარშირებული კალმახი ქართულად

ინგრედიენტები: კალმახი 2-3 კბილი ნიორი 1/2 მწვანე მწარე წიწაკა ზეითუნის ზეთი მწვანილი მარილი ლიმონი ბროწეულის მარცვლები   პასტისათვის: ნიგოზი 2 კბილი ნიორი ხმელი სუნელი წყალი

ნესვის ჯემი

ინგრედიენტები: 1 კგ ნესვი 1 კგ შაქარი 1 ლიმონი 1 ჩ.კ. ჯანჯაფილი   ნესვს კანი მოვაცალოთ და დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. 1 კგ ნესვის ნაჭრებს

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია