475011_59288-710x550x

გარგლის პეროგი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

3 კვერცხი

200 გრ.შაქარი

1 ჩ.კოვზი  შაქრიანი ვანილი

150 მლ ზეთი ( მზესუმზირისა და ზეითუნის)

150 მლ.არაჟანი

150 გრ.გაცრილი ფქვილი

1/2 ჩ.კოვზი სოდა

8 გარგარი

ფქვილი გავცრათ და შევურიოთ  სოდა.

კვერცხი ავთქვიფოთ  შაქართან ერთად, დავუმატოთ არაჟანი,ზეთი,შაქრიანი ვანილი და შევათქვიფოთ ფქვილი.

გარგარს გამოვაცალოთ კურკა და გავჭრთ 4 ნაწილად.

ფორმაში ჩავაფინოთ ქაღალდი,წავუსვათ ცხიმი , ჩავასხათ ცომი,დავალაგოთ ზემოდან გარგლის ნაჭრები და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 20 წუთი.

პეროგი გავაგრილოთ,მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

 

 

 

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

შოკოლადის მაფინები ალუბლით

ინგრედიენტები: 1 ცალი შავი შოკოლადის ფილა 45 გრ.კარაქი 200 გრ.ფქვილი 100 გრ.შაქარი 1 კვერცხი 200 მლ.რძე 2 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი ( არა სავსე) და 1/4 ჩ.კოვზი

ქლიავის ლიქიორი

ინგრედიენტები: 1 კგ.  ძალიან მწიფე ქლიავი 0,5 მლ.არაყი 200 გრ.შაქარი 1 ფორთოხალი   1 ფორთოხლისგან მოვამზადოთ ცედრა,მოვაშოროთ თეთრი ქერქი და დავჭრათ კუბებად. ქლიავი  არ ირეცხება.

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

შესვლა პროფილში

რეგისტრაცია საიტზე