475011_59288-710x550x

გარგლის პეროგი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

3 კვერცხი

200 გრ.შაქარი

1 ჩ.კოვზი  შაქრიანი ვანილი

150 მლ ზეთი ( მზესუმზირისა და ზეითუნის)

150 მლ.არაჟანი

150 გრ.გაცრილი ფქვილი

1/2 ჩ.კოვზი სოდა

8 გარგარი

ფქვილი გავცრათ და შევურიოთ  სოდა.

კვერცხი ავთქვიფოთ  შაქართან ერთად, დავუმატოთ არაჟანი,ზეთი,შაქრიანი ვანილი და შევათქვიფოთ ფქვილი.

გარგარს გამოვაცალოთ კურკა და გავჭრთ 4 ნაწილად.

ფორმაში ჩავაფინოთ ქაღალდი,წავუსვათ ცხიმი , ჩავასხათ ცომი,დავალაგოთ ზემოდან გარგლის ნაჭრები და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 20 წუთი.

პეროგი გავაგრილოთ,მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

 

 

 

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

რაჭული ლობიანი ლორით

ინგრედიენტები ცომისათვის: 1 კგ.ფქვილი 500 მლ თბილი წყალი 10 გრ.საფუარი მარილი გემოვნებით ნახ. ჭიქა ზეთი ზეთი ჩასაზელად შიგთავსი: 250 გრ.ლორი 500 გრ.ლობიო მარილი,პილპილი გემოვნებით.  

მინანქარი გურმე – ტორტების გასაფორმებლად

ინგრედიენტები: 300გრ.მუქი  შოკოლადი 100 უსუნო მცენარეული ზეთი 500  მოხალული თხილი თხილო მოვხალოთ და დავტეხოთ. შოკოლადი გავადნოთ ორთქლის აბაზანაზე ან მიკროტალღურ ღუმელში 10 წამით, დავასხათ ულუფობით

ქსოვის სახე ”სუმბული”

ქსოვის სახე ” უზორი” – სუმბული წყვილ რიგებს ვქსოვთ ასე: უკუღმა თვლები ამოგვყავს უკუღმად. როგორ გადავხაროთ თვალი მარცხნივ ვნახოთ ვიდეოში.

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია