2018-02-08_201522

გარგლის პეროგი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

3 კვერცხი

200 გრ.შაქარი

1 ჩ.კოვზი  შაქრიანი ვანილი

150 მლ ზეთი ( მზესუმზირისა და ზეითუნის)

150 მლ.არაჟანი

150 გრ.გაცრილი ფქვილი

1/2 ჩ.კოვზი სოდა

8 გარგარი

ფქვილი გავცრათ და შევურიოთ  სოდა.

კვერცხი ავთქვიფოთ  შაქართან ერთად, დავუმატოთ არაჟანი,ზეთი,შაქრიანი ვანილი და შევათქვიფოთ ფქვილი.

გარგარს გამოვაცალოთ კურკა და გავჭრთ 4 ნაწილად.

ფორმაში ჩავაფინოთ ქაღალდი,წავუსვათ ცხიმი , ჩავასხათ ცომი,დავალაგოთ ზემოდან გარგლის ნაჭრები და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 20 წუთი.

პეროგი გავაგრილოთ,მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

 

 

 

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

საახალწლო ინდაურის საცივი – გამოცდილი დიასახლისების რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 ცალი ინდაური 700 გრ.ნიგოზი 2 თავი ხახვი 2 ჩ.კოვზი უცხო სუნელი 2 ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი 1 ჩაის კოვზი ზაფრანა(ყვითელი ყვავილი) დანის წვერით

სამარხვო კარტოფილის ღვეზელები

ინგრედიენტები : ფქვილი 500 კგ საფუარი 5 გრ წყალი ან კარტოფილის ნახარში 250 მლ გულსართისათვის : კარტოფილი  5 ცალი ხახვი 1  თავი ზეთი მარილი,პილპილი გემოვნებით

სალათი ” შანხაი “

ინგრედიენტები : 350 გრ.ქათმის ფილე 350 გრ.ქამა სოკო 150 გრ.სიმინდის მარცვალი 250 გრ.კონსერვირებული ანანასი 50 გ.ზეთის ხილის დაკურკული მარცვლები 2 ს.კოვზი  მაიონეზი (სავსე) მარილი გემოვნებით

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია