ინგრედიენტები :
500 მლ.35% ნაღები
1 ლიმონი
მომზადების წესები :
მომინანქრებულ ქვაბში ჩავასხათ ნაღები, 85 გრადუსამდე გავაცხელოთ,ჩავასხათ ლიმონის წვენი და კარგად აურიოთ.
1-2 წუთი გავაჩეროთ დაბალ ცეცხლზე,მთავარია არ ადუღდეს და გადმოვდგათ.
საცერში 4 ფენად გადაკეცილი მარლა ჩავაფინოთ ,ჩავასხათ თხევადი კრემ ყველის მასა. საცერის ქვეშ მოვათავსოთ ჯამი.
მარლას თავი მოვუკრათ და დაველოდოთ შრატის დაწურვას 3-4 საათი.კრემ ყველი მასკარპონე მაცივარში ინახება 10-12 საათი.
0