ინგრედიენტები:
ღორის ხორცის ფერთხი 300 გრ
პილპილი,მარილი გემოვნებით
სერვირება:
ლავაში1 ცალი
ხახვი 1 ცალი
ბროწეულის მარცვლები 10 გრ
მომზადების წესები:
ფერთხის,ჩალაღაჯის ნაჭრები ორივე მხრიდან შევაზავოთ მარილით,შავი პილპილით და თონეში ჩავაკრათ.
ხახვი დავჭრათ თხელ, მოგრძო ნაჭრებად.
ლავაში სიგრძეზე გავჭრათ .მასზე დავალაგოთ ხახვი,შემწვარი ხორცი ,მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები,გადავახვიოთ,სასურველი ზომის ნაჭრებად დავჭრათ და მოვრთოთ ხახვით,ბროწეულით.
წყარო: იუთუბი,გადაცემა გურმანია ,16 მაისი 2015 წელი
0