e6eddf8b6c0afd38ef5d95af9c8934d3-o9rap6j51y2m1ydbp9ftqo84ujbtvyaxkxsjemh020
5/5

მაწვნის წვნიანი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრდიენტები:

500 მლ. მაწონი

300 მლ.წყალი

200 მლ. არაჟანი

3 ს.კოვზი ბრინჯი

1 თავი ხახვი

30 გრ.კარაქი

1 კვერცხი

1-2 კბილი ნიორი

7-7 ღერი კამა, ქინძი

ან პიტნა

მარილი გემოვნებით

3 კვერცხი

მომზადების წესები :

ხახვი წვრილად დავჭათ და კარაქში მოვშუშოთ.

გავრეცხოთ და მოვხარშოთ 3 ს. კ ბრინჯი.

1 ქილა მაწონში გავთქვიფოთ 1  ც კვერცხი,  ჩავასხათ 300 მლ წყალი, 200 მლ არაჟანი, გავხანათ კარგათ, მოვურიოთ და საშუალო ცეცხლზე, ისე რომ არ შევწყვიტოთ მორევა, მივიყვანოთ ადუღებამდე.

როგორც კი დუღილს დაიწყებს ჩავაყაროთ მოშუშული ხახვი, მოხარშული ბრინჯი, მარილი, დაჭრილი ქინძი, კამა, ნიორი, მოვურიოთ და კერძი მოვამზადოთ. თუ სურვილი გვაქვს, ჩავახალოთ კვერცხი მთელ-მთელად და გამოვრთოთ ცეცხლი როცა კვერცხი  ჩვენთვის  სასურველ დონეზე მოიხარშება.

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here