1111111111111111
5/5

ქათამი ბურგუნდიულად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

კარაქი 50 გრ

ზეთი 100 მლ

ხვანჭკარა 750 მლ

ფქვილი 1 ს.კ

წყალი 50 მლ

ხახვი 1 ცალი

ნიორი 2 კბილი

სტაფილო 1 ცალი

სოკო 200 გრ

ქინძი 10 გრ

ოხრახურში 10 გრ

შავი პილპილი,მარილი,პაპრიკა გემოვნებით

მომზადების წესები :

შევკაზმოთ ქათამი პაპრიკა,მარილითა და პილპილით.მოვაყაროთ ფქვილი და შევწვათ ბევრ ზეთში.

ხახვი,ნიორი,სოკო,სტაფილო დავჭრათ უხეშად.

ძაფით შევკრათ   მწვანილის  კონა.

ღრმა ტაფაში გავადნოთ კარაქი.მასში ხახვი,ნიორი,სტაფილო,სოკო ერთდოულად მოვთუშოთ,დავასხათ ხვანჭკარა,ჩავდოთ მწვანილის კონა და წამოვადუღოთ.

როგორც კი წამოდუღდება ,სოუსიდან მწვანილის კონა ამოვიღოთ ,შევასქელოთ წყალში გახნილი ფქვილით ,მოვაყაროთ მარილი ,პილპილი,პაპრიკა.

ცხელი შემწვარი ქათამი გადაგვაქვს სოუსში და ვაჩერებთ 10-15 წუთი.

ამის შემდეგ ვაკეთებთ სერვირებას.

 

წყარო:იუთუბი,გურმანია,2 მაისი 2015 წელი

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here