ინგრედიენტები:
ნაღები 33% 125 მლ
ნაღები 10% 125 მლ
ლიმონი 1 ცალი
კვერცხი 5 ცალი
შაქარი 1 ჭიქა
მაღალი და დაბალპროცენტიანი ნაღები ერთმანეთში შევურიოთ.
მოვამზადოთ ლიმონის ცედრა და წვენი.
50 მლ .ნაღები მივიყვანოთ ადუღებამდე და ბოლოს ჩავყაროთ ლიმონის ცედრა.
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ერთად,დავასხათ 200 მლ. ნაღები,შემოვდგათ ორთქლის აბაზანაზე ,ოდნავ რომ შესქელდება,გადმოვდგათ და დავუმატოთ საცერში გატარებული ნაღები ლიმონის ცედრით .სითხე კვლავ შემოვდგათ ორთქლის აბაზანაზე და გავუწყვეტლივ ვურიოთ შესქელებამდე.
ნაყინის მასაში ჩავასხათ ლიმონის წვენი.
ნაყინი გადავიტანოთ კონტეინერში,დავახუროთ თავსახური და შევდოთ საყინულეში ,პერიოდულად ავურიოთ და 6-7 საათში ჩვენი ნაყინი მზად არის.
0