1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
5/5

კურდღლის ჩაშუშული პამიდვრით,შინდით და ღოღნაშოთი თეთრ ღვინოში.

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

კურდღელი

2 ს.კოვზი ფქვილი

3 პამიდორი

ღვინო

3 კბილი ნიორი

ცოტა მწვანე ხახვი

4-5 თავი ხახვი

1-2 ტოტი როზმარინი

ცოტა ქინძი

შინდი

ღოღნაშო

მომზადების წესები:

კურდღლის ხორცი დავჭრათ,მოვაყაროთ ფქვილი  და ყველა მხრიდან შევწვათ გახურებულ ტაფაზე ზეთში და გადავიტანოთ ღუმელის ტაფაზე.

იმავე ტაფაში შევწვათ ალყა -ალყად დაჭრილი წითელი ხახვი , ნიორი  და ხორცზე თანაბრად გადავანაწილოთ.

უხეშად დავჭრათ კანგაცლილი პამიდორი.

შინდს და ღოღნაშოს გამოვაცალოთ კურკები.

ტაფაზე პამიდორი,ღოღნაშო,შინდი ჩავყაროთ,ღვინო მოვასხათ,მარილი,წიწაკა,ბაჰარი მოვაყაროთ,წამოვადუღოთ.

პამიდვრის სოუსი  მოვასხათ კურდღლის ხორცს,დავადოთ 1-2 ღერი როზმარინი და 200 გრადუსზე 15 წუთით გამოვაცხოთ ღუმელში.

ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი და ქინძი.

 

წყარო: იუთუბი,გადაცემა თეკუნას კულინარიუმი.

 

 

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here