5/5

მონოდიეტა

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

მო­ნო­დი­ე­ტა

ყო­ველ­დღი­უ­რად 0.5 ლიტ­რი იო­გურ­ტი ან მაწონი.

I-III დღე – მოხარშული 300 გრ ხორ­ცი,მოხარშული თევზი,300 გრ ხაჭო ,100 გრ ყვე­ლი , 0.5 კგ კიტ­რი , 1-2 ცალი პამიდორი,სა­ლა­თის ფურ­ცლე­ბი.

IV-VI დღე _ 0.5 კგ კარ­ტო­ფი­ლი,3 ც სტა­ფი­ლო ,0.5 კგ კიტ­რი ,5 ს.კ სი­მინ­დი ,მწვა­ნი­ლე­ბი ,1 ც ბულ­გა­რუ­ლი წი­წი­კა

VII-IX დღე – 1.5 კგ ხილი,გარდა ბანანისა და ყურძნისა.

ყვე­ლა­ფე­რი მზად­დე­ბა უშაქ­როდ და უმა­რი­ლოდ.

დღის გან­მავ­ლო­ბა­ში მი­ნი­მუმ 1,5 ლიტ­რი  სითხე მივიღოთ(უშაქრო ჩაი,ყავა,უცხიმო რძე).

 

0
Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ღუმელში გამომცხვარი გოგრა – 2 განსხვავებული და გემრიელი რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 გოგრა 100 გრ.ქლიავის ჩირი 70 გრ.ნიგოზი 50 გრ.გარგრის ჩირი 30 გრ.შაქარი 30 გრ.კარაქი მწიკვი დარიჩინი მომზადების წესები : გოგრა  გავჭრათ ორ ნაწილად

როგრ მოვხარშოთ გოგრა : 2 განსხავავებული რეცეპტი

ინგრედიენტები : 2 კგ.გოგრა 300 მლ.წყალი 2 სუფრის კოვზი შაქარი ან გემოვნებით მომზადების წესები : გოგრა დავჭრათ სამკუთხედ ნაჭრებად. ქვაბში ჩავაწყოთ გორგის ნაჭრები, ისე როგორც

საახალწლო ტარტალეტკები ჯემით და მოხარშული ცილოვანი კრემით

ინგრედიენტები : 200 გრ.ფქვილი 100 გრ.მარგარინი 100 გრ.შაქრის პუდრა 4 კვერცხის გული 1 -2 ს.კოვზი ცივი წყალი მომზადების წესები ; კვერცხის გულები  მსუბუქად ავთქვიფოთ ,შევურიოთ

ორბელიანის კაკლუჭები და თეთრი, კნატუნა გოზინაყი

ინგრედიენტები: 500გრ.თეთრი ნიგოზი 300 მლ.ღია ფერის თაფლი 40 გრ.შაქრის პუდრა მომზადების წესები ; ღუმელი გავახუროთ და შემდეგ  ცეცხლი გამოვრთოთ. თუნუქის ფირფიტაზე დავყაროთ დარჩეული ნიგოზი და

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here