5/5

მონოდიეტა

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

მო­ნო­დი­ე­ტა

ყო­ველ­დღი­უ­რად 0.5 ლიტ­რი იო­გურ­ტი ან მაწონი.

I-III დღე – მოხარშული 300 გრ ხორ­ცი,მოხარშული თევზი,300 გრ ხაჭო ,100 გრ ყვე­ლი , 0.5 კგ კიტ­რი , 1-2 ცალი პამიდორი,სა­ლა­თის ფურ­ცლე­ბი.

IV-VI დღე _ 0.5 კგ კარ­ტო­ფი­ლი,3 ც სტა­ფი­ლო ,0.5 კგ კიტ­რი ,5 ს.კ სი­მინ­დი ,მწვა­ნი­ლე­ბი ,1 ც ბულ­გა­რუ­ლი წი­წი­კა

VII-IX დღე – 1.5 კგ ხილი,გარდა ბანანისა და ყურძნისა.

ყვე­ლა­ფე­რი მზად­დე­ბა უშაქ­როდ და უმა­რი­ლოდ.

დღის გან­მავ­ლო­ბა­ში მი­ნი­მუმ 1,5 ლიტ­რი  სითხე მივიღოთ(უშაქრო ჩაი,ყავა,უცხიმო რძე).

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ჩიაბატა – იტალიური პური ხრაშუნა კანით და დიდი ნასვრეტებით

ინგრედიენტები : 300  მლ ცივი წყალი 500 გრ.ფქვილი 24 გრ.ცოცხალი საფუარი ან 8 გრ.მშრალი საფუარი 50 მლ.ზეითუნის ზეთი ან ზეთის ხილის მარცვლები იტალიური სუნელების  ნაკრები

ცოცხლად შენახული ფეიხოა ნიგვზით და თაფლით

ინგრედიენტები : 1 კგ ფეიხოა 1 ,200 კგ.შაქარი  ან თაფლი 1/4 ლიმონი ნიგოზი გემოვნებით ( სურვილისამებრ) მომზადების  წესები : ფეიხოა გავრეცხოთ ,მოვაჭრათ  ზედა ნაწილი თავი ,გავამშრალოთ.

ფრანგული ბაგეტი

წაიკითხეთ,თუ როგორ უნდა გამოვაცხოთ ფრანგული პური სახლის პირობებში. ინგრედიენტები: 350 მლ. წყალი 500 გრ. ფქვილი 6 გრ. საფუარი 0,5 ჩაის კოვზი შაქარი 0,5 ჩაის კოვზი

პიტა- აღმოსავლეთური პური

თუ თქვენ ეძებთ ქუჩის შაურმის ან ჰოთ-დოგის ალტერნატივას, სცადეთ პიტა, რომელიც შეგიძლიათ მიირთვათ ნებისმიერი გულსართით.  პიტა ბრტყელი პურია. მას  იყენებენ ქუჩის საკვების ალტერნატივად, სენდვიჩების, ღვეზელების

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here