5/5

როგორ ავკრიფოთ თვლები ჩხირებზე

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ქსოვას ვიწყებთ თვლების აკრებით.გადმოვახვიოთ გორგლიდან ორი იმდენი ძაფი ,რა სიგანის ნაქსოვიც გვინდა მივიღოთ.

მაგ: თუ  გვსურს მივიღოთ 55 სმ-ის ზურგი ,უნდა ავკრიფოთ 110-125 სმ-ის ან ცოტა მეტი  ნართი.ეს დამოკიდებულია ნართისა და ჩხირის სიმსხოზე.გორგალი მარცხენა ხელის მხარესაა.გორგალიდან გამომავალი ძაფი გადავდოთ ცერა თითზე,ხოლო თავისუფალი ძაფი გადავდოთ მაჩვენებელ თითზე.ძაფის ორივე ბოლო ხელის გულში მოექცევა და თითებით დავიჭერთ.ორივე ჩხირი დავიჭიროთ მარჯვენა ხელში,ცერსა და საჩვენებელ თითს შორის გადებულ ძაფში ქვემოდან გამოვატაროთ წვერით( სურათი 2)გავაკეთოთ360 გრადუსით მობრუნება,წარმოიქმნება ჩხირზე პირველი თვალი.

ჩხირი ამოვდოთ ქვემოდან ცერქვეშა ძაფს.,ჩხირის წვერი მოვსდოთ საჩვენებელ თითზე გაჭიმულ ძაფს,ჩხირი უკან გამოვიღოთ და მოვჭიმოთ ცერზე მოდებული ძაფი.წარმოიქმნება მეორე თვალი.გავაგრძელოთ ასე და ავასხათ საჭირო რაოდენობის თვალი.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here