Без названия (4)
5/5

ელარჯის სნექი ნიგვზიანი ბროწეულის სოუსით – თანამედროვე მეგრული სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

ღერღილი 1 კგ

სულგუნი ან ჭყინტი ყველი 1 კგ

წყალი 1.5 მლ

ყველი პარმეზანი 200 გრ

ზეთი 300 მლ

 

ბროწეულის სოუსი:

ნიგოზი 100 გრ

ბროწეულის წვენი 100 მლ

ნიორი 2 კბ

უცხო სუნელი 10 გრ

წითელი წიწაკა 5-10 გრ

ყვითელი ყვავილი  10 გრ

მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესები:

ცხელი ელარჯი გადმოვიღთ თეფშზე და გავაციოთ.

გაციებული ელარჯი დავჭრათ კუბებად.

ყველი პარმეზანი სახეხზე გავხეხოთ .

300 მლ ზეთი ღრმა  ტაფაში გავახუროთ .

ელარჯის კუბები ამოვსვაროთ გახეხილ პარმეზანში და შევწვათ ყველა მხრიდან ზეთში.

სოუსის მომზადება:

ნიგოზი ,სუნელები,მარილი და ნიორი დავაბლენდეროთ.სოუსს დავუმატოთ ბროწეულის წვენი.

თუ უფრო თხელი სოუსის მიღება გსურთ ,გაზარდეთ ბროწეულის წვენის რაოდენობა.

 

 

 

წყარო:იუთუბი.გადაცემა გურმანია,2015 წელი

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here