maffinj-s-bekonom-i-bolgarskim-pertsem_1339453329_0_max
5/5

მარილიანი მაფინები ყველითა და ბეკონით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

70 გრ.ნაღების კარაქი

1 კბილი ნიორი

2 კვერცხი

170 მლ. რძე

250 გრ.ფქვილი

1/2 ჩ.კოვზი მარილი

1/2 ჩ.კოვზი შაქარი

2 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი

გულსართი:

100 გრ.მაგარი ყველი

80 გრ.ბეკონი

2-3 ტოტი კამა

1 წითელი ბულგარული

 

მომზადების წესები :

კარაქი გავადნოთ ორთქლის აბაზანაზე და გავაციოთ.

ფქვილი ,მარილი,შაქარი და გამაფხვიერებელი ერთმანეთში შევურიოთ.

გამდნარ კარაქს ვუმატეთ კვერცხს,გახეხილ ნიორს,დაჭრილ კამას და  შერეულ მშრალ ინგრედიენტებს.

მოზელილ ცომს დავუმატებთ კუბებად დაჭრილ ყველს,ბეკონს,წითელ ბულგარულს  და გადავიტანთ ფორმაში.

მაფინები გამოვაცხოთ 205 გრადუსზე 20 – 25  წუთი.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here