ინგრედიენტები :
70 გრ.ნაღების კარაქი
1 კბილი ნიორი
2 კვერცხი
170 მლ. რძე
250 გრ.ფქვილი
1/2 ჩ.კოვზი მარილი
1/2 ჩ.კოვზი შაქარი
2 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი
გულსართი:
100 გრ.მაგარი ყველი
80 გრ.ბეკონი
2-3 ტოტი კამა
1 წითელი ბულგარული
მომზადების წესები :
კარაქი გავადნოთ ორთქლის აბაზანაზე და გავაციოთ.
ფქვილი ,მარილი,შაქარი და გამაფხვიერებელი ერთმანეთში შევურიოთ.
გამდნარ კარაქს ვუმატეთ კვერცხს,გახეხილ ნიორს,დაჭრილ კამას და შერეულ მშრალ ინგრედიენტებს.
მოზელილ ცომს დავუმატებთ კუბებად დაჭრილ ყველს,ბეკონს,წითელ ბულგარულს და გადავიტანთ ფორმაში.
მაფინები გამოვაცხოთ 205 გრადუსზე 20 – 25 წუთი.
0